BELiRTiGAZETESi, HERKESi SUYU DOGAYI KORUMAYA DAVET EDiYOR!


Açıklama: BELiRTiGAZETESi, HERKESi SUYU VE DOGAYI KORUMAYA DAVET EDiYOR! HABER-FOTOGRAF : AYDIN YILDIZ Tüm Istanbul giderek betonlasip oksijensiz kalirken suyun dogalkaynaklari da bitiriliyor!
Kategori: EGITIM
Eklenme Tarihi: 19 Nisan 2024
Geçerli Tarih: 20 Nisan 2024, 04:36
Site: Belirti Gazetesi
URL: http://www.belirtigazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=160


BELiRTiGAZETESi, HERKESi SUYU VE

DOGAYI KORUMAYA DAVET EDiYOR!

 
 
HABER-FOTOGRAF : AYDIN YILDIZ
 
 
 
 
        DOGAYI KORUYALIM SAHiP ÇIKALIM

OKSiJENSiZ KALMAYALIM GELECEGiMiZi
 
TEHLiKEYE ATMAYALIM!
 
 
       Gerici gerikafalI bazI insanlarIn siz dogruyu söylediginizde üzerinize it kIskirtmasInI anlarIm fakat, sizlerin haksIzlIk karsIsInda susmanIzI anlayamIyorum. Basta Gazimahallesi ve bölgesi olmak üzere tüm Istanbul giderek betonlasip oksijensiz kalirken suyun dogalkaynaklari da bitiriliyor!
   Yeni baraj yapsalarda Istanbul'a su yetmeyecekken Alibeyköy Baraji'nin arazisinin yagmalanmasi hangi akla hizmet? Deniz suyu aritilip içilecegine ki, gerektiginde takviye amaçli kullanilabilir fakat, heryerde kaynak sulari ve barajlar varken bunlarin arazilerini talan etmek niye?!
    TÜRKIYE'DE HER GEÇEN GÜN DOGALLIK BIRAZ DAHA AZALIYOR! TÜRK,
 KÜRT, INGILIZ YADA ALMAN OLMANIZ ÖNEMLIDEGIL DOGAYI KATLEDENLERDENMISINIZ? ÖNEMLI OLAN BUDUR! YESILi DOGAYI BARAJI ÇIKARLARINIZ IÇIN YAGMALIYORSANIZ NEKADAR DEGERLI INSAN OLABILIRSINIZKI? YADA BU RANTDAN PAY ALIYORSANIZ GÜNAHINI KABULLENIYORSUNUZDUR! HERKESIN ORTAK KULLANIM ALANLARINI YANDASLARINA PESKES ÇEKENLERDEN FARKINIZ KALIRMI?
 
 
                                   Güncellenmeden önce bu haber 2688 defa okundu.